© Kuva: Getty Images

Mercedes-pomo ylisti Red Bullia: ”Tekee hyvää sarjalle”

Red Bull on nostanut tasoaa kauden edetessä. Valmistajien pisteissä energiajuomatalli jätti taaksensa jo Ferrarin. Saksan GP:ssä viime viikonloppuna se haastoi jo tosissaan Mercedestä.

Mersun tekninen johtaja Paddy Lowen mukaan Red Bullin kehitys pitää myös Mercedeksen varpaillaan.

– Useassa kisassa parin vuoden aikana olemme pystyneet ongelmista huolimatta ajamaan kovaa. Näin ei ollut Saksassa, Lowe avasi motorsport.comin mukaan.

– Kaikki kunnia Red Bullille, he ovat tehneet hyvää työtä. Se on varmaan hyvä asia F1:lle, että he ovat lähempänä kuin vuosina 2014 ja 2015, Lowe jatkoi.

Mercedes on ollut tällä kaudella omaa luokkaansa, vaikka Red Bull pystyikin Saksassa haastamaan heitä. Saksassa Lewis Hamilton voitti, mutta molemmat Red Bullit kiilasivat Mercedeksen toisen kuljettajan Nico Rosbergin edelle.

– Radoissa on paljon eroja. Meidän vauhtimme ei ollut Saksassa yhtä hyvää verrattuna Red Bulliin kuin esimerkiksi Unkarissa. Ja jos analysoi ratoja, meidän olisi pitänyt olla vahvempi nimenomaan Saksassa kuin Unkarissa, joten on vielä paljon asioita, joita emme täysin ymmärrä, Lowe kertoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!