© Kuva: Getty Images

Mercedes pomo haluaa Ferrarin takaisin huipulle: ”Taistelut Ferrarien kanssa olisivat eeppisiä”

Mercedeksen pomo Toto Wolff alkaa ilmeisesti jo itsekin kyllästyä omiensa totaaliylivoimaan. Wolff paljastaa haluavansa Ferrarin takaisin huipulle tappelemaan voitoista ja maailmanmestaruudesta.

Red Bull on noussut kauden aikana Mercedeksen ykköshaastajaksi, mutta Wolff näkisi mieluummin Ferrarit taistelemassa heidän kanssaan.

– Ferrari on fantastinen brändi ja siellä on paljon osaavia ihmisiä. Jostain syystä he eivät ole pystyneet ajamaan sillä tasolla, missä haluavat ja mitä mekin olemme olettaneet, Wolff kertoo F1i.comin mukaan.

– Ferrarin paluu huipulle ja taistelut kärjessä meidän kanssamme olisi tärkeää koko F1:lle. Ja vaikka tämä kuulostaa hieman absurdilta, toivon todella, että niin tapahtuu.

– Toivon että he löytävät vahvuutensa uudelleen ja saamme nähdä eeppisiä taisteluja radalla. Ferrari käänsi jo hyvin aikaisin kehitystyönsä kauden 2017 autoon, joten on täysin mahdollista, että he ovat ensi kaudella huipulla. Koskaan ei pidä aliarvioida tiimiä, missä on niin paljon osaamista, resursseja ja intohimoa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!