© Kuva: Getty Images

Mercedeksellä huoli tulevaisuudesta: ”Meidät haastetaan taatusti 2017!”

Mercedeksen päällikkö Toto Wolff on huolissaan siitä, ettei tiimin dominointi tule jatkumaan enää uusilla autoilla ja säännöillä ensi kaudella.

– Red Bullin paketti on jo nyt erinomaisen hyvä. Ja Renault parantaa koko ajan kovalla vauhdilla. Uudet säännöt ensi kaudella tarjoavat monelle tiimille ison mahdollisuuden, Wolff sanoo F1 Todayn mukaan.

– Eikä ensi kaudella voi millään laskea ulos Ferrariakaan. Heillä on ollut vaikeaa nyt, mutta he siirsivät todella aikaisin fokuksen kauteen 2017. Heitä ei pidä koskaan aliarvioida. On hyvin todennäköistä, että ensikaudella meidät haastetaan ihan eri tavalla kuin parin viime vuoden aikana.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!