© Kuva: Getty Images

Kriittinen italialaislehdistö kehui Ferrarin kehitystä – Sebastian Vettelille syytöksiä

Ferrarin toimintaa seurataan Italiassa suurennuslasilla. Tämän kauden vaikeudet ovat nostattaneet Italiassa suuren kritiikkiryöpyn Ferraria kohtaan, mutta Belgian GP:n jälkeen palaute oli positiivista.

Vaikka Kimi Räikkönen oli vasta yhdeksäs ja Sebastian Vettel kuudes, Ferrarin vauhti oli lupauksia herättävää Belgiassa. Alun kolarointi Ferrari-kuljettajien välillä pilasi molempien kisan, mutta pisteille kipuaminen molemmilta kuskeilta oli hyvä suoritus vaikeuksien jälkeen.

Italialainen La Gazetta dello Sport kehui Ferrarin kehitystä.

”Kauden paras Ferrari ei onnistunut olemaan edes kolmas, mutta siitä voi syyttää vain Red Bull -kuski Max Verstappenia. Ferrari paransi selvästi Belgiassa uuden teknisen johtajan Mattio Binotton valvonnassa. Jotain on tapahtumassa, mutta meidän täytyy odottaa ensi sunnuntaihin Monzan osakilpailuun”, lehdessä kirjoitettiin.

Toinen italialaislehti The Corriere dello Sport syytti Ferrarien kolaroinnista Vetteliä, mutta myönsi tallin parantaneen.

”Auto osoittaa potentiaalia, mutta on kiistämätöntä, että Vettel aiheutti ensimmäisen mutkan kolarin, joka pilasi Ferrarin mahdollisen hyvän tuloksen”, lehti kirjoitti.

F1-sarja jatkuu ensi viikonloppuna Ferrarin kotikisalla Monzassa, Italiassa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

Comments are closed.