© Kuva: Getty Images

Kohukuljettaja haluaa jatkaa nykyisessä tallissaan: ”Mahtava vaihtoehto”

Daniil Kvjat on halukas jatkamaan Toro Rossolla, vaikka tämä kausi onkin ollut täynnä haasteita. Kvjat aloitti kauden Red Bullilla, mutta Max Verstappen korvasi hänet nopeasti. Sen jälkeen venäläiskuski ei ole päässyt vielä vauhtiin Toro Rossolla.

Kvjatin tulevaisuus on kuitenkin pitkälti Red Bullin nuorten kuljettajien ohjelman käsissä. Toro Rosso -pomo Franz Tost ja Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner ovat esittäneet kiinnostuksensa pitämään Kvjat Toro Rossolla ja Red Bull -ohjelmassa.

– Toro Rosso olisi ehdottomasti mahtava vaihtoehto. Pidän tiimistä ja uskon, että tiimi viihtyy minun kanssani, Kvjat kertoi motorsport.comille.

Kvjat ennustaa ensi kauden sääntömuutosten sopivan hänelle.

– Uskon, että ensi kauden säädökset ja auto sopivat paremmin minulle. Budjetti, jolla operoimme on tietty hieman rajallinen, mutta auto on silti todella kilpailullinen. Uskon asian olevan samanlainen myös ensi vuonna, joten tämä talli on todella mielenkiintoinen paikka olla, Kvjat sanoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!