© Kuva: Getty Images

Kimi Räikkönen palaa vielä Max Verstappenin älyttömyyksiin: ”Ehkä hän tarvitsee rajun kolarin”

Max Verstappenin vaarallinen ajaminen Spassa sai Kimi Räikkösen tuohtumaan. Verstappen temppuili jälleen Räikkösen edessä ajolinjojaan vaihtaen.

– Ehkä hän tosiaankin tarvitsee yhden ison kolarin ennen kuin kaikki ymmärtävät tämän asian. Toivottavasti niin ei käy, Räikkönen pohti Crash.netillä.

– On aina hienoa, kun ajetaan raa’asti ja rehellisesti kilpaa mies miestä vastaan. Se on täysin OK. Mutta jos toinen alkaa estellä ja kääntää eteen, kun olen jo valinnut linjani ja lähtenyt ohitusyritykseen, silloin ollaan vaarallisella tiellä, eikä kaikki ole todellakaan oikein.

– En tajua, miksi tuomaristo ei tutkinut tätä tapausta. Jos minä en olisi jarruttanut, olisimme ajaneet massiivisen kolarin. Jos mikään ei muutu, niin tulee vielä tapahtumaan aivan takuuvarmasti, Räikkönen manaili.

– Kukaan ei haluaisi koskaan nähdä kenellekään käyvän huonosti tässä touhussa. Kova taistelu on aina upeaa, mutta ei tuollainen. Tämä on tietysti vain minun mielipiteeni ja muilla ihmisillä on toisenlaisia mielipiteitä, Räikkönen sanoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

Comments are closed.