© Kuva: Getty Images

Kevin Magnussen: ”Spassa mahdollisuus pisteille”

Renaultin Kevin Magnussen vietti kesälomansa kotona Tanskassa ja lähtee hyvillä mielin kohti loppukautta. Spasta hän odottaa jopa pistesijaa.

– Olin lomalla Tanskassa ja unohdin urheilemisen hetkeksi. Mutta aika pian alkoi tehdä mieli taas treenata ja ajaa. Kauden toinen puolikas antaa kummasti harjoitusmotivaatiota. Edessä on paljon matkustusta, joten on syytä olla hyvässä kunnossa, Magnussen sanoo.

Ensi viikonlopun Spa on yksi hänen lempikilpailuistaan.

– Rakastan sitä. Muistan yhä, kun ajoin siellä ensimmäisen kierroksen Formula Renault 2.0 -autolla 2009. Se auto oli aivan liian hidas sille radalle. Siellä on ajettava F1-autolla, koska se on niin valtavan iso ja nopea. Rakastan sitä vauhtia ja Eau Rougen mutkaa. Se on ihan ehdoton suosikkini, Magnussen hehkuttaa.

Magnussenilla on kasassa kuusi MM-pistettä Sotshin seiskasijasta, mutta kolmessa edellisessä kilpailussa hän ei ole ajanut kuin kerran 15 parhaan joukkoon.

– Saksassa juuri ennen kesätaukoa auto tuntui todella hyvältä. Olimme siellä hyvin kilpailukykyisiä kahdella ensimmäisellä stintillä, mutta ajoimme lopulta supersofteilla ihan liian kauan. Kahden pysähdyksen taktiikka oli väärä siellä. Mutta joka tapauksessa kilpailun alku siellä lupaa meille paljon hyvää, Magnussen sanoo PlanetF1:lle.

– Jos kaikki sujuu Belgiassa yhtä hyvin, on ihan mahdollista olla pisteillä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!