Katso kuvat hetki hetkeltä Belgian dramaattisesta lähdöstä – Kimi Räikkösellä surkea tuuri

Belgian GP:n lähdössä nähtiin todellista dramatiikkaa. Suomalaisittain lähtö oli kova pettymys, sillä Kimi Räikkönen kolaroi Max Verstappenin ja tallikaverinsa Sebastian Vettelin kanssa ja kisa oli taputeltu käytännössä ensimmäisessä mutkassa.

Räikkönen sai hyvän lähdön ja ampaisi heti Verstappenin ohitse, mutta nuori Red Bull -kuski otti väkisin sisäkaartesta paikkansa takaisin. Samaan soppaan tuli vielä Vettel, joka tuli tiukasti mutkaan Räikkösen toiselle puolelle.

Suomalainen jäi nakiksi sämpylöiden väliin ja menetti kolarin jälkeen useita sijoituksia renkaan puhkeamisen vuoksi. Lopulta Räikkönen ja Verstappen joutuivat tulemaan heti varikolle. Räikkönen oli täysin syytön törmäykseen, eikä hän olisi voinut välttyä kolarilta mitenkään.

Katso kuvat selityksineen dramaattisesta lähdöstä vaihe kerraallaan painamalla kuvan oikeasta reunasta seuraavaan kuvaan.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

Comments are closed.