© Kuva: Getty Images

Gene Haas: ”Meillä on käynyt tuuria”

Haasin omistaja Gene Haas on tyytyväinen tiiminsä toimintaan kauden alkupuolikkaalla, mutta myöntää, että edessä on paljon töitä ennen kuin Haas on vakituisesti pisteillä.

Australian ja Bahrainin pistesuoritukset Romain Grosjeanilta olivat enemmän kuin Haasilla osattiin odottaa. Sen jälkeen on ollut paljon vaikeampaa; kahdeksaan viime kilpailuun on tullut vain yksi pistesija.

– Kun meille tuli alkukaudesta joku ongelma, koko porukka meni tiimissä ihan sekaisin. Nyt sellaista ei ole enää nähtävissä. Nyt kaikki tietävät jo missä mennään ja kuinka toimitaan. Teknisiä vikoja on paljon vähemmän kuin alussa. Nyt pystymme keskittymään enemmän kilpailustrategiaan ja itse kisaan, Gene Haas kertoo F1i.comilla.

– On se myönnettävä, että Melbournessa ja Bahrainissa meillä kävi tuuri. Vaikka olemme nyt tiiminä paremmin organisoituneita, on menestyminen vaikeampaa.

– Emme loppukaudesta tee enää autoon juuri muutoksia, mutta pieniä juttuja sentään. Fokus on jo kaudessa 2017. Auton rakentaminen on hyvässä vauhdissa ja olemme ensi kaudella takuulla parempia kuin tällä kaudella, Haas lupaa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!