© Kuva: Getty Images

Ferrarille kovaa kritiikkiä: ”Sebastian ja Kimi tekevät, mitä pystyvät”

F1:ssä pitkän uran tehneen aussikuljettaja Mark Webberin mukaan Ferrarin kausi on ollut iso pettymys. Ferrari on jäänyt valmistajien pisteissä jo Red Bullinkin taakse, kun Mercedes on ollut omaa luokkaansa koko kauden.

Webberin mukaan Ferrarin kuljettajat Kimi Räikkönen ja Sebastian Vettel tekevät parhaansa, mutta auto ei ole riittävän hyvä tällä hetkellä.

– Sebastian ja Kimi tekevät, mitä pystyvät. He suojelevat tallia paljon mediassa, mutta sisällään he tietävät, että tallin täytyy parantaa, Webber sanoi Auto Bildille.

– Mielestäni se olisi turhauttavaa, jos joka viikonloppu he saavat parhaansa irti rangaistusten ja taktiikkavirheiden avulla, Webber jatkoi

Australialainen toimi Red Bullilla Vettelin tallikaverina ja uskoo, että nykyinen Ferrari-kuljettaja on yhä yksi parhaista, mutta tällä hetkellä hän ei pysty kilpailemaan voitoista Ferrarilla.

– Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö Vettel pystyisi kirittämään Ferraria eteenpäin, mutta hän tarvitsee oikeat ihmiset ympärilleen, enkä ole täysin varma, että hänellä on sellaiset nyt, Webber latoi.

Webberin mukaan Vettel on turhautunut Ferrarilla.

– Ferrari on aina kovan paineen alla, kun tallin pitäisi aina menestyä. Se on turhauttavaa ja se näkyy Sebastianista. Mutta hänen kokemuksensa auttaa häntä.

Lähde: grandprix247.com

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!