© Kuva: Getty Images

Ferrarilla kuohuu: ”Spekulointia ja pahaa sekannusta”

Ferrarilla kuohuu. Tekninen johtaja James Allison lähti, Sebastian Vettel kritisoi julkisesti tiimin kisataktiikkaa ja Red Bull on edelleen selkeästi edellä.

Tallipäällikkö Maurizio Arrivabene myönsi Red Bullin olevan edellä, muttei halunnut ottaa kantaa Allisonin lähtöön.

– Henkilökohtaisten syiden vuoksi en halua puhua Jamesin lähdöstä yhtään mitään, Arrivabene sanoi GrandPrix.comin mukaan.

– Organisoimme tiimiämme nyt ilman mitään paniikkia. Tiedämme täysin, mitä nyt on tehtävä.

Mercedeksen äänitorvi ja entinen Ferrarin tähti Niki Lauda on sitä mieltä, että Allisonin lähtö oli Ferrarille raju takaisku.

– Kun mies vaihtuu noin tärkeässä pestissä kesken kauden, se aiheuttaa spekulointia ja pahaa sekaannusta. Etenkin, kun kyse on Ferrarista, Lauda sanoi Die Weltille.

Vettel kritisoi kisataktiikkaa Saksassa, muttei sentään suostunut vertaamaan Ferrarin tilannetta siihen, kun Fernando Alonso päätti jättää tallin 2014.

– En tiedä toki tarkkaan syitä hänen lähtöönsä. Mutta sen voin sanoa, että henki Ferrarilla on tällä hetkellä edelleen hyvä. Tästä vuodesta tuntuu tulevan aika keskinkertainen, heikompi kuin viime kaudesta. Mutta me olemme täällä taistellaksemme, ei ole mitään syytä turhautua nyt, Vettel vakuutteli AS:lle.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!