© Kuva: Getty Images

Ferrari-pomo avasi ongelmia: ”Emme ole saaneet parannuksia Barcelonan jälkeen”

Ferrarin päälle on muodostunut todella synkkiä pilviä. Sijoitukset ovat olleet molemmilla kuljettajilla kehnoja ja viimeinen palkintopallisijoitus tuli neljä kilpailua takaperin Itävallassa, jolloin Kimi Räikkönen nousi palkintopallille ollen kolmas.

Ferrari-pomo Maurizio Arrivabene avasi tallin ongelmia.

– Jos katson tilannetta nyt ja menen taaksepäin, emme ole saaneet parannuksia downforceen Barcelonan jälkeen. Se on se ongelma, Arrivabene latasi Motorsportille.

Espanjan kisa ajettiin kahdeksan osakilpailua sitten. Espanjassa Ferrari-kuskit sijoittuivat toiseksi ja kolmanneksi. Se on myös ainoa kilpailu tällä kaudella, jolloin molemmat tallin kuljettajat ovat olleet palkintopallilla.

– On kahdenlaista downforcea, aerodynaamista ja mekaanista downforcea. Meidän pitää työstää molempia, koska niiden pitäisi puhua yhdessä. Tällä hetkellä ne puhuvat joskus aivan eri kieltä, Arrivabene selitti.

Saksassa Red Bull ohitti Ferrarin valmistajien MM-sarjassa.

– Täytyy sanoa, että Red Bull on kehittynyt melko hyvin. Se on meitä kaikkia edellä, Arrivabene myönsi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!