© Kuva: Getty Images

F1-pappi: ”Tiedän Michael Schumacherin tilasta enemmän kuin haluan kertoa”

Entinen F1-pappi Don Sergio Mantovani on kertonut pienen pieniä tiedonmuruja Michael Schumacherin tilasta.

– Tiedän hänen tilastaan enemmän kuin haluan kertoa. Ihan viime aikoina emme ole olleet yhteydessä, mutta rukoilen hänen puolestaan. Vain jumala tietää, miksi näin kävi ja kuinka tämä päättyy, Mantovani sanoo Bild am Sonntagille.

– Olen seurannut hänen poikansa Mickin ajouraa ja hänhän tekee F4:ssä hyvää työtä. Totta kai Mick kaipaa isäänsä paljon juuri nyt niin radalla kuin elämässä ylipäätään. Mutta tämä kaikki on jumalan testi hänelle. Olen varma, että hän löytää vielä oman tiensä.

Michael Schumacherin vakavasta lasketteluonnettomuudesta on jo kohta kolme vuotta.

– Täällä Maranellossa hän on ikuisesti sankari ja kaikki italialaiset rakastavat häntä. On muistettava, että Michael oli taistelija radalla ja sitä hän on varmasti elämässään yhä edelleen, Don Mantovani lausui.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!