© Kuva: Getty Images

Esteban Ocon: ”Max Verstappen on vertailukohta – pystyn parempaan”

19-vuotias Esteban Ocon ajaa sunnuntaina ensi kertaa GP-kilpailun Formula ykkösissä. Vaikka alla on Manor ja vuotta nuoremmalla Max Verstappenilla Red Bull, sanoo Ocon Verstappenin tarjoavan hyvän vertailupohjan itselleen.

Ihan pötyä Ocon ei puhu – on hyvä muistaa, että hän voitti Verstappenin Euroopan F3-sarjan pisteissä kaksi vuotta sitten.

– Toivottavasti pääsemme tulevaisuudessa taistelemaan yhdessä vielä moneen kertaan samoista sijoista. Hän on minulle erittäin hyvä vertailukohta, koska voittaessani F3-mestaruuden, hän oli todella hankala voitettava, Ocon sanoo Crash.netin mukaan.

– Meillä oli silloin hienoja taisteluja, mutta pystyin voittamaan hänet. Ja nyt hän ajaa loistavasti F1:ssä. Toivon pystyväni vielä parempaan tulevaisuudessa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!