© Kuva: Getty Images

Daniil Kvjatin potkut lähestyvät

MTV Sportin asiantuntija Mika Salo kertoi viikonlopun TV-lähetyksessä, että Toro Rosson ja Red Bullin loppuviikon kriisipalaverissa oli päätetty antaa Belgian GP aikaa Daniil Kvjatille näyttää osaamistaan.

Venäläinen oli kilpailussa 14:s ja hänen perässään maaliin tulivat vain Renaultin Jolyon Palmer, Manorin tulokas Esteban Ocon sekä Sauberin Felipe Nasr.

Kvjat jäi voittaja Nico Rosbergista liki puolitoista minuuttia ja eroa Haasin kuljettajiinkin tuli toistakymmentä sekuntia. Mikään ei siis näy miehen vauhdissa muuttuneen – tosin nyt ei saatu vertailupohjaa tallikaveri Carlos Sainziin, koska tämä keskeytti.

Mutta onko Kvjatin laulut laulettu? Vai ajaako hän yhä Monzassa?

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!