© Kuva: Getty Images

Daniel Ricciardo myöntää: ”Aliarvioin pahasti Max Verstappenin”

Red Bullin kokenut Daniel Ricciardo myöntää, että hän aliarvioi uuden tallikaverinsa Max Verstappenin, kun tämä siirtyi Toto Rossolta pykälää ylemmäs.

Daniil Kvjat ei pystynyt juuri Ricciardon asemaa tallin ykköskuskina horjuttamaan, mutta Verstappen otti voiton jo avauskilpailussaan Espanjassa. Hän on antanut muutenkin tallikaverilleen kovan vastuksen.

– Ilman muuta aliarvioin Maxin kyvyt pahasti. Tiesin toki, että hän on nopea, koska tunnen Carlos Sainzin erinomaisesti ja hänkin on pahuksen nopea, Ricciardo kertoo Motorsport-Totalille.

– Hän ja Max olivat Toro Rossolla aika tasavahvoja. Nämä nuoret kuljettajat tuntuvat kehittyvän todella nopeasti ja oppivat koko ajan. Verstappen on ilman muuta potentiaalinen tulevaisuuden maailmanmestari, Ricciardo kehuu 18-vuotiasta tallikaveriaan.

– Tiesin, että Red Bull ottaa hänet saadakseen aikaan mediahypen. He olivat tehneet analyysin ja arvelivat, että Max olisi valmis. Ja niin hän olikin. Mutta näissä kuvioissa kaikki on aina itsestä kiinni ja Max on todellakin todistanut kykynsä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!