Williamsin tallipäällikkö Claire Williams on huolissaan omiensa tilanteesta. Samaan aikaan kun Force India rynnii kohti kärkeä, Williams taantuu koko ajan.

Span jälkeen nelos- ja vitossijat ottanut Force India ohitti jo Williamsin valmistajien MM-sarjassa siirtyen neljänneksi.

– Meillä on nyt ongelmia sekä aerodynamiikassa että renkaiden kulumisen kanssa. Olen huolissani tilanteesta, koska nelospaikan menettäminen tarkoittaa isojen rahamäärien menemistä sivu suun, Williams sanoi ESPN:lle.

– Emme voi antaa niin tapahtua, joten meidän on tehtävä todella paljon töitä päästäksemme takaisin nelospaikalle. Force Indiallehan nelossija olisi fantastinen juttu, kun taas meille viidenneksi jääminen valtava pettymys.

– Faktaa on, että joka kilpailussa kolme parasta tiimiä vievät kuusi ensimmäistä sijaa, meille ja Force Indialle jää vain muutama piste, ellei kärkipään tiimeille satu jotakin yllättävää.

Valtteri Bottas otti hiljattain vahvasti kantaa Williamsin virheisiin ja vääriin valintoihin – kuten hänen kutsumiseensa varikolle täysin väärään aikaan Spassa.

– Myönnän, olemme tehneet todella paljon virheitä sellaisissakin kilpailuissa, joiden piti sopia meille erityisen hyvin. Emme todellakaan ole siellä, missä haluaisimme olla ja siksi olen niin huolestunut, Williams myönsi.