© Kuva: Getty Images

Carlos Sainz ihmettelee: ”Vauhti jostain syystä täysin kateissa”

Carlos Sainz jr ihmettelee, minne Toro Rosson hyvä vauhti on kadonnut kauden mittaan.

Toki jo ennen kautta tiedettiin, että vuoden vanhoilla Ferrarin moottoreilla vauhti muihin nähden alkaa sakata, kun muut kehittelevät myllyjään, mutta Toro Rossolle se ei ole mahdollista. Silti romahdus on ollut iso. Sainz on ollut tällä kaudella parhaimmillaan kuudes ja kahdeksan kertaa pisteillä, mutta Saksa ja Belgia menivät täysin kivikkoon.

– Meillä on tietyt rajoitteet nykyisten moottorien kanssa, se on selvä. Tiesimme kuitenkin sen ja olimme siihen valmistautuneet. Toimme Saksaan päivityspaketin kompensoimaan tehojen puutetta, mutta emme silti pysty yhtään mihinkään, Sainz sanoo F1i.comilla.

– Ilmassa on paljon kysymysmerkkejä, koska vauhtimme on kateissa. Saksan radan piti sopia meille ja kun tutkimme dataa, huomasimme, että jäimme mutkissa, missä automme on ollut aiemmin hyvä. Tiimi tutkii tätä nyt huolella ja toivottavasti ratkaisu löytyy, Sainz manailee.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!