© Kuva: Getty Images

Voihan Ferrari – Ross Brawn ei ollutkaan tulossa Hockenheimiin!

Moni journalisti ehti jo innostua, kun legendaarinen Ross Brawn matkusti samalla koneella Frankfurtiin, millä he olivat menossa Hockenheimin GP-kisaan. Nyt kävi ilmi, että Brawn oli menossa aivan muualle kuin kisapaikalle neuvottelemaan Ferrari-pestistä.

Samalla journalistit twiittailivat innoissaan lentokentiltä nähtyään Brawnin koneessa ja alkoi valtava spekulointi, josko hän sittenkin palaisi Ferrarille. Nyt unelma on ohi.

Saksalaiskanava RTL paljasti nimittäin, että Brawn oli matkalla Marburgiin Michael Schumacherin urasta kertovaan näyttelyyn. Lisäksi RTL vahvisti, että Brawn kertoi heidän haastattelussaan täysin selvästi, ettei ole palaamassa F1-maailmaan.

Voihan Ferrari…

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!