© Kuva: Getty Images

Vesisade sekoitti aika-ajojen toisen session – Ferrarilta loistavaa taktikointia

Toisen aika-ajosession aikana alkoi satamaan vettä. Ferrari teki fiksusti ajaessaan nopean kierroksen kovemmalla rengasseoksella.

Se tarkoittaa sitä, että Ferrari pääsee aloittamaan sunnuntain kilpailun kovemmalla rengasseoksella. Sade sekotti siinä määrin muiden tallien tilanteen, etteivät he enää ehtineet ajamaan nopeaa kierrosta kovemmalla rengasseoksella.

Kimi Räikkönen ja Valtteri Bottas jatkavat aika-ajojen viimeiselle kierrokselle. Viimeiseltä kierrokselta putosivat Sergio Perez, Carlos Sainz, Fernando Alonso, Romain Grosjean, Pascal Wehrlein ja Esteban Gutierrez.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen täältä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!