© Kuva: Getty Images

Valtteri Bottas myöntää uhkakuvat: ”Emme tiedä satavarmasti sitä”

Williams-tallilla oli suuri ongelmia Valtteri Bottaksen auton rengaskulutuksen kanssa viime viikonloppuna Itävallassa. Bottas sanoi kisan jälkeen, että ongelmien syy täytyy selvittää pikaisesti, mutta kaikkea ei olla ehditty analysoida vielä ennen Iso-Britannian kisaviikonloppua.

– Voin sanoa, että emme ymmärrä 100 prosenttisesti vielä meidän suorituksemme syitä Itävallassa, Bottas myönsi lehdistötilaisuudessa.

Bottaksen mukaan asiaa tutkitaan koko ajan.

– Meillä on ideoita, mistä ongelmat saattoivat johtua, mutta analysoimme yhtä tilannetta, Bottas selvensi.

Williams on ollut tällä kaudella selvästi Red Bullia perässä. MM-pisteissä eroa on jo 50 pistettä. Tällä hetkellä Williamsin selkeä tavoite on pitää Force India takanaan, mutta Bottas uskoo, että ero Red Bulliin on mahdollista ottaa kiinni.

– Meilläkin on tulossa uusia päivityksiä autoomme. Jos pystymme hyödyntämään meille hyvät radat ja alamme ymmärtämään paremmin asioita, uskon meillä olevan mahdollisuus. Se on hyvä tavoite meille ja jos emme siihen pysty, tulisi meidän ainakin pitää Force India takanamme, Bottas sanoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!