© Kuva: Getty Images

Valtteri Bottakselle toivoa: Williamsille uusi pohja Unkarin GP-kisaan

Williams tuo uuden pohjan autoonsa Unkarin GP-kisaan ensi viikonloppuna. Sen toivotaan auttavan tallin autot parempaan vauhtiin.

Williamsin vauhti on hiipunut kauden mittaan, ja vaikka se on yhä valmistajien MM-taulukossa neljäntenä, Force India huohottaa niskaan jo 19 pisteen päässä.

– Vaikka Hungaroring on hidas rata, se sopii autollemme. Valtteri oli täällä vuosi sitten viidentenä, kunnes kolari pudotti hänet pisteiltä. Jatkamme kehitystyötämme täällä tuomalla uuden pohjan autoon, kertoo Williamsin tekninen johtaja Pat Symonds.

– Suurin haaste täällä on kuumuus ja se, että rata on pinnoitettu uudestaan. Se yhdistelmä on renkaille todella haastava. Uskoisin, että täällä nähdään juuri siksi jopa kolmen stopin taktiikoita, Symonds arvelee GP Updatella.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!