© Kuva: Getty Images

Toto Wolff: ”Maailmanmestaruus ratkeaa vasta kauden viimeisessä kilpailussa”

Mercedeksen johtaja Toto Wolff uskoo, ettei Lewis Hamilton mene menojaan, vaan maailmanmestaruus hänen ja Nico Rosbergin välillä ratkeaa vasta kauden kalkkiviivoilla.

Hamilton nousi Unkarin voitollaan kuuden pisteen erolla MM-sarjan kärkeen. Hamilton on rypistänyt kuudesta viime kilpailusta viisi voittoa. Samaan aikaan Rosberg on voittanut kerran, ollut kerran toinen ja kerran kolmas. Voisi kuvitella, että hallitseva maailmanmestari menee menojaan.

– Mielestäni tässä ei ole silti mitään kaavaa nähtävissä. On tärkeää, että molemmat keskittyvät omiin vahvuuksiinsa. Välillä voittaa toinen, välillä toinen, Wolff sanoo Planet F1:n mukaan.

– Kävimme ihan samanlaista keskustelua silloin, kun Nico voitti viime kauden lopussa koko ajan. Hän jatkoi samaa alkukaudesta ja monet kyselivät, onko tämä nyt ihan uusi Nico. Mutta niin vain asetelma kääntyi taas.

– En pysty ennen yhtäkään kisaa ennustamaan, kumpi on parempi. Tulemme näkemään vielä käänteitä loppukaudesta ja minulla on sellainen tunne, että tämä ratkeaa vasta viimeisessä kilpailussa Abu Dhabissa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!