© Kuva: Getty Images

Todella huonoja uutisia muille F1-talleille: ”Hän on innoissaan kuin pikkupoika!”

Ei liene kahta mielipidettä siitä, onko Adrian Newey F1-maailman paras autonsuunnittelija. Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner kertoo, että Newey hieroo jo tyytyväisenä käsiään kauden 2017 sääntöjen suhteen.

Newey on kertonut, ettei pidä lainkaan nykyisistä säännöistä, koska moottorintehot korostuvat niin paljon auton korin ja aerodynamiikan kustannuksella.

Nyt Newey on Hornerin mukaan innoissaan kuin pikkupoika, sillä ensi kauden säännöissä aerodynamiikalla ja mekaanisella pidolla on paljon suurempi merkitys.

– Hän on todella innoissaan sääntömuutosten kanssa. Nyt kun hän sai valmiiksi Aston Martin -projektin, alkaa Adrian suunnitella yhä enemmän ensi kauden F1-autoamme. Hän on todella sitoutunut nyt ensi kauden automme rakentamiseen, Horner sanoo F1i.comilla.

– Kahden projektin päällekkäisyys on toki vienyt häneltä paljon aikaa, vaikka hänen työmoraalinsa onkin huikea. Meidän pitää antaa hänen myös levätä välillä, että saamme ensi kaudelle parhaan mahdollisen auton.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!