© Kuva: Getty Images

Suomalaiskuskien panosta Itävallassa ei arvostettu: ”Vaikeuksia pitää jopa Manor takanaan!”

Read Motorsport -sivusto antoi kaikille kuljettajille arvosanat Itävallan GP:stä. Max Vestappen ja Jenson Button saivat parhaan koulunumeron, 9,5.

Kimi Räikkönen ja Valtteri Bottas eivät tulleet arvostetuksi kärkipäähän. Räikkönen sai tyydyttävän kasin.

– Räikkönen osoitti loistovauhtia kilpailun alussa ja ahdisteli supersofteilla jopa Mercedeksiä. Mutta kun hän jäi Verstappenin taakse, sulivat mahdollisuudet siihen. Räikkönen käytti myös aivan liikaa aikaa Jenson Buttonin perässä, hänen olisi pitänyt olla tämän kilpailun kakkonen, perusteluissa sanottiin.

Valtteri Bottaksen numero oli vain 7.

– Kun otetaan huomioon, että Bottas on ollut Itävallassa viiden parhaan joukossa kahdella edelliskerralla, oli yhdeksäs sija valtavan suuri pettymys. Bottaksella oli isoja ongelmia renkaiden kanssa ja hän joutui lopussa taistelemaan ihan tosissaan pitääkseen Manorin Pascal Wehrleinin takanaan, Bottaksen seiskaa perusteltiin.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

Comments are closed.