© Kuva: Getty Images

Renault nosti kädet pystyyn kauden 2016 osalta – Kevin Magnussen tyytyväinen!

Renaultilla on annettu ymmärtää, että he keskittyvät tällä hetkellä lähes täysin kauden 2017 uusiin autoihin, eikä tällä kaudella ole enää isoa merkitystä. Ei ihme, sillä ranskalaistiimin autot ovat olleet surkean hitaita.

Tanskalaiskuljettajan Kevin Magnussenin mielestä päätös on tismalleen oikea.

– Kuljettaja on aina kiinnostunut vain voittamisesta. Juuri nyt olemme niin kaukana siitä tasosta, että on erittäin hyvä siirtää fokus jo ensi kauteen. Tällä autolla emme todellakaan tule voittamaan.

– Olemme kokeilleet auton kanssa vaikka mitä ratkaisuja saadaksemme sitä paremmaksi. Kovin hyvin emme ole onnistuneet, mutta olemme sentään löytäneet jotakin, mikä antaa aihetta pieneen optimismiin, sanoo Renaultin kauden ainoat MM-pisteet tällä kaudella tuonut Magnussen Read Motorsport -sivustolla.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!