© Kuva: Getty Images

Red Bullilla outo tilanne: ”Olen varma, että hän vastaa positiivisesti”

Red Bull -talli on ottanut upeasti eroa kiinni F1:n kärkitalleihin Mercedekseen ja Ferrariin. Yksi syy löytyy 18-vuotiaasta Max Verstappenista, joka siirrettiin Toro Rossolta Red Bullille kesken kauden.

Verstappen on ollut kahdessa edellisessä kilpailussa parempi kuin tallikaverinsa ja kauteen lähdettäessä Red Bullin selkeä ykköskuski Daniel Ricciardo. Lisäksi Verstappenilta löytyy myös yksi osakilpailuvoitto siirryttyään Ricciardon tallikaveriksi.

Red Bullin tallipäällikkö Christian Hornerilla riittää uskoa yhä Ricciardoon.

– Daniel on huippuluokan ajaja. Hän on osoittanut tällä kaudella olevansa parhaassa terässä, eikä kukaan tykkää hävitä tallikaverilleen, Horner kertoi Motorsportin mukaan.

Horner uskoo, että Verstappenin viimeaikainen menestys potkii Ricciardoa parempiin suorituksiin tulevissa kisoissa.

– Olen varma, että hän vastaa positiivisesti. Tilanne on todella hyväksi tallille. He ovat vain kaksi kaverusta, jotka laittavat kaiken peliin, ja se on todella tervettä tiimille, Horner kehui.

Horner katkaisi puheet tallin sisäisestä ilmapiirimuutoksesta Verstappenin tultua talliin. Honerin mukaan tilanne on hyvä.

– Meillä on kaksi todella hyvää kuljettajaa, jotka kamppailevat toisiaan vastaan kovaa, mikä on hienoa nähdä.

-Meidän itseluottamuksemme kasvaa kokoajan ja auto kehittyy. Löydämme yhä alueita, joilla voimme parantaa, Horner jatkoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!