© Kuva: Getty Images

Podium ei Räikköselle kelvannut: ”Pakko olla pettynyt”

Kimi Räikkönen ei ollut todellakaan tyytyväinen, vaikka nousikin palkintopallille Itävallassa, kun Nico Rosberg ja Lewis Hamilton kolaroivat viimeisellä kierroksella.

– Ei ollut helppo päivä, mutta parhaani tein. Kolmossija on ihan ok, mutta olen silti pettynyt. Kilpailun ensimmäinen puolisko näytti todella hyvältä, sen perusteella enemmänkin oli tulossa, Räikkönen sanoi.

– Saavutimme alussa Mercedestä ja vauhtimme oli erinomaista. Varikkopysähdykseni jälkeen oli sitten vaikeampaa. Menetin paljon aikaa, kun yritin ohittaa Daniel Ricciardoa. Pääsin lähelle monta kertaa, mutta pito katosi johonkin, Räikkönen manasi.

– Kisan lopussa olisin mielestäni pystynyt ohittamaan Max Verstappenin, mutta keltaiset liput estivät ohituksen. Vauhti oli tänään meillä mainio, samoin autoa oli helppo käsitellä. Mutta ei se riittänyt siihen, mitä haluamme. Toivotaan, että Silverstonessa tulee tasaisempi kilpailu ja pääsemme parempaan lopputulokseen.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!