© Kuva: Getty Images

Pirteä F1-tulokas käänsi kellot ensi kauteen: ”Tälle kaudelle emme tee enää yhtään mitään”

F1-tulokastalli Haas keskittyy vain ja ainoastaan kauden 2017 auton rakentamiseen. Tämän kauden osalta kädet ovat jo pystyssä.

Romain Grosjean aloitti kauden hienosti, mutta meno on hyytynyt koko ajan. Unkarissa hän oli 14. ja tallikaveri Esteban Gutierrez pykälän edellä. Kun Grosjean napsi kauden neljästä ensimmäisestä kisasta kolmessa MM-pisteitä, ei niitä ole sen jälkeen tullut kuin Itävallasta. Gutierrez ei ole ajanut vielä pistettäkään.

– Olemme jo täydellisesti keskittymässä kauden 2017 autoon, emmekä tee enää tämän vuoden autolle yhtään mitään. Olemme uuden auton kanssa mielestämme erittäin hyvässä vauhdissa, mutta mikään ei ole tietenkään varmaa ennen ensi kauden ensimmäisiä testejä, tallipäällikkö Günther Steiner sanoo F1 Todayn mukaan.

– Onhan tämä vähän kuin yrittäisi osua liikkuvaan maaliin, mutta itseluottamuksemme on kovalla tasolla. Osia on jo testattu tullitunnelissa paljon ja CFD-tietokoneanalyysejä tehdään koko ajan. Olemme vahvasti sitä mieltä, että tämä tie on oikea, Steiner sanaili.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!