© Kuva: Getty Images

Oho! Kimi Räikköseltä vuolaita kehuja: ”Selvästi parempi”

Ferrari-kuljettaja Kimi Räikkönen oli perjantain toisten harjoitusten jälkeen suhteellisen tyytyväinen autoonsa. Räikkönen oli ensimmäisissä harjoituksissa neljänneksi nopein ja toisissa kuudenneksi nopein.

– Kaiken kaikkiaan päivä oli ihan okei. Teimme oikeat parannukset, ja olen varma, että pystymme kehittymään vielä ja ajamaan kovempaa, Räikkönen sanoi lehdistötilaisuudessa.

Räikkönen oli tyytyväinen Hungaroringin rataan, johon oli tehty muutoksia viime vuodesta. Hallitseva mestari Lewis Hamilton kritisoi kanttikiviä (lue uutinen), mutta Räikkönen oli ratamuutoksiin tyytyväinen.

– Radan kunto on selvästi parempi. He ovat tehneet todella hyvää työtä asfaltin kanssa. Se on selvästi sileämpi ja kanttikivet ovat myös parempia kuin ennen, Räikkönen kehui.

Jäämies hävisi molemmissa harjoitussessioissa tallikaverilleen Sebastian Vettelille. Lauantaina edessä on vielä yhdet harjoitukset ennen aika-ajoja.

Räikkönen ei ehtinyt vielä ensimmäisissä harjoituksissa seurata muiden tallien tekemisiä.

– En ole katsellut, mitä muut tekevät. Nyt on vasta perjantai, Räikkönen muistutti perjantaisessa lehdistötilaisuudessa.

Lähde: Motorsport.com

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!