© Kuva: Getty Images

Mersulla kuohuu – tästä(kin) asiasta Hamilton ja Rosberg täysin eri mieltä!

Mercedeksen kuljettajat Nico Rosberg ja Lewis Hamilton ovat tyystin eri mieltä siitä, pitäisikö nykyistä tiimiradiosääntöä höllentää.

Hamilton kävi asiasta kuumana Bakussa, kun hän ei saanut ohjeita moottorinsa asetusten kanssa. Hamilton sanoi, että nykysääntö sotii turvallisuusasioita vastaan ja hän saikin tukea mielipiteelleen Fernando Alonsolta ja Sebastian Vetteliltä.

Nico Rosberg on kuitenkin eri mieltä. Hänellä oli Bakussa sama ongelma, mutta Rosberg pystyi itse korjaamaan asetukset oikeiksi.

– Fanit valittivat ennen, että me kuljettajat olemme radalla pelkkiä marionetteja, koska teemme vain, mitä insinöörit varikolta käskevät. Juuri siksi sääntöä muutettiin. Sääntö on nyt hyvä, koska tilanne on haastavampi kuljettajille. Tiimien on varmistettava, että kuljettajat tietävät jo ennalta, kuinka mahdollisia ongelmia voi ratkaista, Rosberg sanoi Fox Sportsin mukaan.

– Ei se tietenkään ole helppoa, sillä ongelmatilanteita tulee ja aina korjaukset eivät onnistu. Mutta tätä tällä säännöllä juuri haettiin.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!