© Kuva: Getty Images

Lewis Hamilton pistää kolaroinnin täysin Nico Rosbergin piikkiin: ”Nico teki virheen”

Lewis Hamilton uskoo tallikaverinsa Nico Rosbergin olevan syyllinen heidän viimeisen kierroksen kolariinsa Itävallan GP:ssä.

Kaksikko kolaroi kakkosmutkan sisäänmenossa viimeisellä kierroksella Red Bull Ringillä. Lopputuloksena Rosbergilta hajosi etusiipi, joka pudotti tämän lopulta neljänneksi. Hamilton oli järkkymättömästi sitä mieltä, että Rosberg oli syyllinen kolariin, joka lopulta tarjosi hallitsevalle maailmanmestarille hänen ensimmäisen voittonsa Itävallassa.

– Nico teki virheen ykkösmutkassa osuessaan reunakivetykseen ja ajautui leveäksi. Sain siitä hyvän vauhdin häneen nähden. Hän tukki sisälinjan, joten ajoin ulkopuolelle. Olin oikealla ajolinjalla ja hän oli sokealla puolellani. Ajoin hyvin leveällä linjalla, ja kun aloin kääntämään sisään olin aivan radan reunalla. Sitten hän törmäsi minuun, Hamilton kertasi tilannetta.

– Minulle sanottiin, että hänellä oli jotain ongelmia jarrujen kanssa. En ole aivan varma mitä tapahtui. Tulin takaisin radalle niin nopeasti kuin pystyin.

Molemmat kuljettajat kutsuttiin edustajien eteen keskustelemaan tapahtuneesta. On mahdollista, että tilanteesta langetetaan rangaistus jommalle kummalle.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!