© Kuva: Getty Images

Lewis Hamilton innoissaan uusintastarttisäännöstä: ”Kannatan ilman muuta!”

Lewis Hamilton pitää erinomaisena asiana sitä, että jos turva-auto tulee radalle, kilpailua ei jatketa sen takaa, vaan uudelleen lähtöruuduista.

Myös sadekelillä startattaisiin jatkossa aina omista ruuduista, ei turva-auton takaa. F1 strategiaryhmä pohtii uudistusta parhaillaan, mutta se on vielä vietävä F1-komission äänestykseen, kuten kaikki päätökset.

– Se olisi todella hienoa. Sadekelillä starttaaminen on aina aika rankkaa, mutta jännittävää. Esimerkiksi 2008 Silverstonessa olimme startissa välikelin renkailla, vaikka satoi aika lailla. Kannatan ehdotusta ilman muuta, se toisi faneillekin lisää jännitystä, Hamilton sanoi Motorsport.comille.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!