© Kuva: Getty Images

Kuva: Valtteri Bottaksella hyvät muistot edellisestä Saksan GP:stä – kuohujuomat niskaan

Williamsin kausi on kääntynyt laskusuhdanteeseen edellisissä osakilpailuissa. Williamsin suomalaiskuskilla Valtteri Bottaksella oli menossa hyvä vaihe alkukankeuksien jälkeen, kun hän ajoi Venäjällä neljänneksi, Espanjassa viidenneksi ja Kanadassa tuli jo palkintopallisijoitus.

Nuo sijoitukset ovat enää muisto, sillä viimeisissä kisoissa Bottas on ollut kaksi kertaa yhdeksäs ja kerran 14. Saksassa Bottaksella on jälleen uusi mahdollisuus käynnistää koko tallin kausi jälleen lentoon.

Ainakin Bottaksen kokemukset Hockenheimin radalta Saksasta ovat hyvät. Edellisen kerran, kun Saksan GP ajettiin vuonna 2014, Bottas sijoittui upeasti toiseksi. Samanlaiseen urotekoon on nyt totisesti pitkä matka, mutta kaikki on F1-maailmassa mahdollista.

Bottas latasi Instagram-tililleen hienon muiston edellisestä Saksan GP:stä. Kuvassa kisan voittaja Nico Rosberg kaataa kuohujuomaa Bottaksen päälle. Toivottavasti samanlaista nähtäisiin myös ensi sunnuntaina.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen täältä.

#TBT Hockenheim 2014 😀 #F1 #GermanGP #vb77

Kuva, jonka Valtteri Bottas (@valtteribottas) julkaisi

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!