© Kuva: Getty Images

Kris Meeke järkyttävässä vauhdissa Jyväskylässä: ”En tule unohtamaan tätä aamua”

Kris Meeke painaa hurjaa tahtia Suomen MM-rallissa. Hän on ajanut lauantain kolmella ensimmäisellä pätkällä jo 19 sekuntia kovempaa kuin kakkosena oleva Jari-Matti Latvala. Eroa on nyt jo 37 sekuntia.

– Ajorytmini on nyt todellakin kohdillaan. Autokin toimii superhyvin ja kaikki menee juuri niin kuin haluan. En tule unohtamaan tätä uskomattoman hienoa aamua, mutta on tässä vielä oltava tarkkana ja tehtävä paljon töitä, Meeke sanoi EK15:n jälkeen WRC.comilla.

Jari-Matti Latvala ajaa reitillä kolmantena, mikä aiheuttaa ongelmia. Meeken lähtöpaikka on vasta kahdeksantena.

– Vaikka olen vasta kolmantena reitillä, on irtosoraa paljon ja se tekee tiestä liukkaan. Yritän kuitenkin keskittyä vain kiihdyttämään tahtia, enkä mieti liiaksi tuota tien auraamista. Jos niin tekee, se alkaa äkkiä vaikuttaa omaan ajamiseen, Latvala sanoi.