© Kuva: Getty Images

Kimi Räikkösen pomo ylistää kuskiensa suhdetta: ”Voimme keskittyä auton kehittämiseen”

Kimi Räikkösen tallipäällikkö Maurizio Arrivabene kehui suojattiensa välistä suhdetta, joka helpotti myös Räikkösen jatkosopimusneuvotteluissa.

Arrivabenen mukaan Ferrarilla ei ole samanlaisia ongelmia kuten esimerkiksi Mercedeksellä. Räikkönen ja Sebastian Vettel tulevat hänen mukaansa hienosti toimeen, joka helpottaa tallin työskentelyä.

– Hän (Räikkönen) ja Vettel tekevät hyvää yhteistyötä. Meillä ei ole kuskiongelmia, joten voimme keskittyä entistä enemmän auton kehittämiseen, Arrivabene sanoi Rai Sportin mukaan.

Arrivabene puolusteli myös Räikköstä, joka on saanut paljon viime vuosina kritiikkiä tuloksistaan.

– Tämä päätös motivoi häntä entisestään. Hänen ympärillään on ollut valtavasti paineita. Häntä kohtaan on oltu jopa epäkunnioittavia, sillä hän on tuorein maailmanmestarimme, Arrivabene kertoi.

Räikkösellä tulee Iso-Britanniassa sata kisaa täytee Ferrarilla, mutta tallipomon mukaan sopimuksen julkaisun ajankohta oli sattumalta sama kuin Räikkösen juhlakilpailu.

– Kyse on sattumasta. Puheenjohtaja Sergio Marchionne näytti vihreää valoa ja pääsimme sopimukseen Kimin kanssa hyvin nopeasti. Hän oli hyvin tyytyväinen.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

Comments are closed.