© Kuva: Getty Images

Kimi Räikkösen pomo: ”Mercedes on maalitaulumme, ei Red Bull”

Ferrari hävisi Iso-Britanniassa Red Bullille selvästi. Red Bullin Max Verstappen oli kisassa kolmas, mutta nousi lopulta toiseksi Nico Rosbergin saatua aikarangaistuksen radiosäännön rikkomisesta. Red Bullin toinen kuljettaja Daniel Ricciardo oli kisassa neljäs.

Ferrari oli kaukana kärjestä, kun Kimi Räikkönen ajoi viidenneksi ja Sebastian Vettel oli vasta yhdeksäs. MM-pisteissä Ricciardo nousi jo Vettelin ohi, ja valmistajien MM-taulukossa Ferrarilla on enää kuuden pisteen kaula Red Bulliin.

Ferrarin tallipäällikkö Maurizio Arrivabene ei ole silti huolissaan siitä, että Red Bull tulisi Ferrarin ohitse.

– Red Bull -tallin menestys tekee hyvää F1:lle, kilpailulle ja koko show’lle. Silti meidän maalitaulumme on edelleen Mercedes, ei Red Bull, Arrivabene sanoi.

Vettel rauhoitteli mediaa Iso-Britannian GP:n jälkeen sanoen, että ei ole syytä mennä paniikkiin yhden epäonnistuneen kilpailun takia. Arrivabene oli suojattinsa kanssa samoilla linjoilla.

– Emme ole vielä edes kauden puolivälissä. Taistelu ei ole missään nimessä ohi vielä. Fakta on kuitenkin se, että jos haluamme pitää unelman elossa, meidän täytyy saada asiat kontrolliin, Arrivabene totesi.

Lähteet: crash.net, grandprix247.com

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!