Kimi Räikkönen solmi hiljattain Ferrarin kanssa yhden vuoden jatkosopimuksen. Se merkitsi sitä, että Haas-tallin kuljettaja Romain Grosjeanin lapsuuden unelma Ferrarilla ajamisesta siirtyi ainakin pidemmälle tulevaisuuteen.

– Päätös ei ole ongelma minulle. Viihdyn täällä (Haas-tallissa). En peittele sitä, että jonain päivänä haluan ajaa Ferrarilla, Grosjean kertoi Sky Sportsille.

Grosjean, 30, on F1-kuljettajista seitsemänneksi vanhin, joten loputtomasti ei ranskalaisella ole aikaa tuhlattavaksi, mikäli hän mielii vielä Ferrarille.

– Ajan Ferrarin moottorilla, työskentelen Ferrarin insinöörien kanssa, ja he tietävät miten minä työskentelen. Olen ollut myös palkintopallilla useampaan otteeseen, mikä helpottaa siirtymistä isoon talliin, Grosjean sanoi.

Ferrari-kuljettaja Sebastian Vettelillä on Räikkösen tavoin sopimus voimassa vielä ensi kauden, mutta sen jälkeen Ferrarilla saatetaan jo nähdä muutoksia kuljettajissa. Grosjean toivoo olevansa silloin jonon kärjessä.

– Jos tilaisuus tulee siirtyä Ferrarille, ei ole sellaista tilannetta, että kieltäytyisin. Olen rakastanut sitä tallia 8-vuotiaasta asti ja haluan olla maailmanmestari. Ferrarilla siihen olisi hyvä mahdollisuus ainakin, Grosjean totesi.