© Kuva: Getty Images

Kimi Räikkönen valtaamassa kolmatta sijaa Ferrarin F1-historiassa

Kimi Räikkönen rikkoi komean tasaluvun Ferrarin F1-tiimissä sunnuntaina Britannian GP:ssä.

Kyseessä oli jo Räikkösen sadas GP-kisa Ferrarilla. Mainittuun lukemaan ei ole Ferrarilla päässyt kuin ainoastaan kolme kuskia Kimin lisäksi.

Eniten F1-osakilpailuja Ferrarilla on merkinnyt Michael Schumacher, jonka vyöllä on peräti 180 vääntöä. Toisena Ferrari-tilastoissa on nykyään Williamsilla ajava Felipe Massa (139) ja kolmantena ennen Räikköstä vielä niukasti Rubens Barrichello (102).

Räikkönen on siis valtaamassa kolmatta sijaa Ferrarin F1-historiassa jo tällä sesongilla. Kimi voi saavuttaa Barrichellon jo heinäkuun lopussa Saksan GP:ssä (katso F1-kalenteri). Sen sijaan Massaa Räikkönen ei saavuta edes ensi kaudella.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!