© Kuva: Getty Images

Kimi Räikkönen Silverstonesta: ”Hyvä mahdollisuus voittaa!”

Formula 1 -sirkus jatkaa matkaansa ensi viikonlopuksi Silverstoneen. Juuri siellä ajettiin MM-historian ensimmäinen GP vuonna 1950. Kimi Räikkönen odottaa kilpailusta voittoa.

Ferrarilla on vauhti parantunut jatkuvasti ja Itävallassa voittokin olisi ollut mahdollinen. Kimi Räikkönen oli hienosti palkintopallilla, mutta Sebastian Vettel joutui keskeyttämään.

Silverstonen rataa on muuteltu aika paljon vuosien aikana. Räikkönen on ajanut Silverstonessa urallaan 13 kertaa. Hän voitti siellä 2007, mutta kahdella viime kaudella Britannian GP on päättynyt keskeytykseen.

– Pidin vanhasta radasta enemmän kuin tästä nykyversiosta. Se virtasi jotenkin paremmin ja oli hieno kokonaisuus. Uusi rataversio on toki nopea sekin. Nyt siellä on kuitenkin enemmän hitaita mutkia, eikä radan uusi osa sovi mielestäni kokonaisuuteen, Räikkönen sanoi Ferrarin nettisivuilla.

– Ei se silti huono ole, ohituspaikkoja riittää. Mutta jos sain valita, ajaisin mieluummin vanhalla Silverstonen radalla. Sillä radalla ajoin erinomaisia kilpailuja ja olin podiumilla viidesti. Nautin kyllä tästäkin radasta ja uskon, että meillä on hyvä mahdollisuus voittoon.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!