© Kuva: Getty Images

Kimi Räikkönen motivoituneena: ”En tuhlaisi omaa aikaani”

Kimi Räikkönen on ajanut Ferrarilla tällä kaudella parempia tuloksia kuin viime kaudella. Räikkösellä on 20 pistettä enemmän kuin samaan aikaan viime vuonna. Suomalainen on MM-pisteissä tasoissa tallikaverinsa Sebastian Vettelin kanssa.

Räikkösen mukaan hänellä on yhä motivaatiota ajamiseen.

– En olisi täällä, jos en nauttisi, jos en uskoisi pystyväni ajamaan kovaa, jos en uskoisi pystyväni antamaan sataa prosenttia. Se ei ole muuttunut, Räikkönen, 36, sanoi Autosportin mukaan.

– Mielestäni ajan yhtä hyvin kuin olen aina ajanut, Jäämies jatkoi.

Räikkösen sopimus Ferrarin kanssa on katkolla tähän kauteen. Huhupuheiden mukaan Räikkönen on jo hyvin lähellä uutta jatkosopimusta, mutta toisaalta F1-maailmassa mikään ei ole varmaa ennen kuin se on varmaa.

– Jos en olisi motivoitunut, en tuhlaisi omaani tai tiimin aikaa, Räikkönen täräytti.

Jotain Räikkösen motivaatiosta kertoo se, että Jäämiestä ei tyydytä kuin voittaminen.

– Suurimmaksi osaksi on mennyt ihan ok, mutta en ole tyytyväinen, jos ajan toiseksi tai kolmanneksi. Me haluamme voittaa ja haluamme autot kärkeen. Sitten voimme olle tyytyväisiä. Siihen asti tämä on työlästä, Räikkönen kertoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!