© Kuva: Getty Images

Kimi Räikkönen ei luovuta: ”Mercedesten ohi on päästävä”

Kimi Räikkönen ei ole niitä miehiä, jotka luovuttavat, kun kengännauha aukeaa. Räikkönen uskoo yhä, että Ferrari voi vielä tavoittaa Mercedeksen tällä kaudella.

Räikkönen sanoo, että heidän pääfokuksensa ei ole taistella Red Bullien vaan Mercedesten kanssa.

– On edelleen osa-alueita, joissa meidän pitää pystyä parantamaan, onneksi tiedämme ne tarkkaan. Vauhtimme oli Unkarissa selkeästi parempi kuin Red Bullilla, mutta ei noista lähtöasetelmista voi juuri parempaa kisatulosta odottaa, Räikkönen sanoo F1i.comilla.

– Red Bull on parantanut paljon, mutta onko se heidän autonsa, tai onko heillä oma moottori? Kai se on jokin kombinaatio vähän kaikesta. Mielestäni me olemme ottaneet ihan hyviä askelia oikeaan suuntaan kauden alun jälkeen, mutta ne eivät ole olleet selvästikään riittävän isoja.

– Meidän tavoitteemme ei ole Red Bullin saavuttaminen vaan Mercedeksen. Jatkamme taistelua ja teemme kaikkemme ollaksemme kärjessä. Se voi viedä aikaa ja vaatii valtavasti työtä sekä kärsivällisyyttä. Mutta on ihan varmaa, että emme luovuta koskaan, Räikkönen paalutti.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

Comments are closed.