© Kuva: Getty Images

Itävallan GP:n yllättäjä nauratti: ”Britit kärjessä seitsemän kierroksen ajan”

Itävallassa upeasti McLarenistaan kaiken irti ottanut Jenson Button oli tyytyväinen kisaviikonloppuunsa. Button ajoi hienosti aika-ajoissa viidenneksi, mutta pääsi kisaan kolmannesta ruudusta lähtöruuturangaistusten takia.

Itse kisassa McLarenin vauhti ei riittänyt huipputalleja vastaan, mutta entinen maailmanmestari taisteli itsensä kauden parhaaseen sijoitukseen ollen kuudes.

– Hieno kisa, hieno startti. En pystynyt voittamaan ensimmäistä kierrosta, mikä oli tavoitteeni. Britit olivat kuitenkin kärjessä seitsemän kierroksen ajan, Button naurahti Sky Sportsille.

Button ajoi startin jälkeen toisen britin Lewis Hamiltonin perässä seitsemän kierroksen ajan. Button ohitti heti startissa toisesta ruudusta lähteneen Nico Hülkenbergin.

McLarenin alkukausi on ollut vaikea. Myös Buttonilla on ollut paljon vaikeuksia. Tallikaveri Fernando Alonso on parhaimmillaan ollut viides, mutta vauhdin puute on ollut McLarenien suurin ongelma. Itävallassa Button keräsi kuitenkin hyviä päänahkoja.

– Autot, jotka olivat meidän edellä, ovat paljon nopeampia kuin me. Päihitimme silti Williamsin, Haasin ja Force Indian, joten päivä oli hyvä, Button hehkutti.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

Comments are closed.