© Kuva: Getty Images

Italialaislehdeltä tyly arvio Kimi Räikkösen jatkosopimuksesta

Italialaisen urheilulehden La Gazetta dello Sportin mukaan Kimi Räikkösen esitykset ovat olleet riittävät, jotta suomalainen on ansainnut jatkosopimuksen Ferrarille.

Lehden mukaan Räikkönen on tällä kaudella näyttänyt ”vanhalta Kimi Räikköseltä”, ja esitykset ovat lehden mukaan olleet parempia kuin kahtena edellisenä vuotena. Räikkösellä on tällä hetkellä kasassa 20 pistettä enemmän kuin viime kaudella samaan aikaan.

Lisäksi Räikkönen on tällä kaudella haastanut kunnolla tallin ykköskuljettajaa Sebastian Vetteliä, ja tallikaverukset ovat tällä hetkellä samoissa pisteissä.

Lehden tylymmän arvion mukaan yksi tärkeimmistä syistä Räikkösen jatkosopimukseen oli se, että muita vaihtoehtoja ei juurikaan ollut. Lehti arvioi, että Räikkösen korvaajaksi spekuloidut Daniel Ricciardo ja Max Verstappen ovat sopimuksen alla Red Bullille vielä ensi kaudella.

Lisäksi huhuissa pyörineet Toro Rosson Carlos Sainz ja Force Indian Sergio Perez ovat sopimuksen alla omissa talleissaan, ja heidät olisi pitänyt ostaa ulos sopimuksistaan. Näin ollen Räikkösen sopimus oli luonnollinen valinta Ferrarilta lehden mukaan.

Lähde: Gazzetta World

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

Comments are closed.