© Kuva: Getty Images

Hungaroringillä +30 astetta GP-viikonloppuna: ”Iso fyysinen haaste”

Ferrarin Sebastian Vettel sanoo, että Hungaroringin kilpailu on kuljettajille iso fyysinen haaste. Varsinkin nyt, kun on luvattu erityisen lämmintä säätä, jopa +30 astetta.

Vettelillä on allaan kahden kakkossijan jälkeen Itävallan keskeytys ja yhdeksäs sija Silverstonessa. MM-sarjassa hän on vasta viidentenä jo 90 pistettä johtavan Nico Rosbergin takana. Vettel kuitenkin voitti täällä vuosi sitten, joten miksi ei nytkin?

– Vuoden takaa on täältä upea muisto, kun pystyin voittoon loistavan startin jälkeen. Rata on tosi lyhyt ja sitä kutsutaan leikkisästi kilparatojen Monacoksi. Vain seinät puuttuvat radanvarresta. Mutkia on tosi paljon ja vain yksi pitkä suora. Täällä on tehtävä töitä koko ajan, Vettel sanoo F1i.comille.

– Tämä on fyysisesti kova kilpailu ja haaste kuljettajille. Rata on pomppuinen ja lisäksi keli taas tosi kuuma. Mutta silti tämä on paikka, jota lähes kaikki rakastavat, Vettel hekumoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!