Mercedes-kuski Lewis Hamilton myöntää, että Espanjan GP:ssä tapahtunut törmäys tallikaverinsa Nico Rosbergin kanssa oli hänelle massiivinen takaisku. Molemmat Mercedes-kuljettajat joutuivat keskeyttämään kisan ensimmäisellä kierroksella kolarin takia.

– Jos katson esimerkiksi Barcelonaa, olin aivan pohjalla. Siinä on asioita, joita en tule kertomaan medialle ennen kuin lopetan, Hamilton kertoi Motorsportille.

Hamilton on ollut jo nuoresta pitäen huono häviäjä. Mercedeksen puheenjohtaja Niki Lauda kertoi aikaisemmin, että Hamilton olisi rikkonut hotellihuoneensa Bakun GP:n jälkeen oltuaan niin pettynyt kisasuoritukseensa.

– Kun olin nuorempi, olin todella rankka itselleni, jos ajoin huonosti. Se oli todella negatiivista, Hamilton kertoi.

Nykyisin Hamilton pystyy kääntämään pettymyksen positiiviseksi, joka on näkynyt myös tämän kauden MM-taistossa. Hamilton oli alkukaudella jo kaukana sarjaa johtavasta Rosbergista, mutta nyt eroa on enää yksi piste.

– Täytyy vain yrittää löytää positiiviset asiat ja jättää negatiiviset taakseen. Katsokaa, missä olen nyt, yhden pisteen perässä sarjajohtajaa. Se osoittaa sen, ettei koskaan kannata luovuttaa, Hamilton sanaili.