© Kuva: Getty Images

Ferrarit Red Bullien edellä ensimmäisissä harjoituksissa – Kimi Räikkösellä paras huippunopeus

Mercedekset pitivät jälleen parasta vauhtia Unkarin ensimmäisissä vapaissa harjoituksissa. Nopeimman ajan kaasutteli Lewis Hamilton jättäen tallikaverinsa Nico Rosbergin 0,237 sekuntia hitaammalla ajalla taaksensa.

Red Bullin odotettiin olevan ennakkoon vahvoilla Unkarissa. Ensimmäisissä harjoitukssia tallin molemmat kuljettajat jäivät kuitenkin Mersujen sekä Ferrarien taakse. Red Bull -kuskit eivät kuitenkaan ajaneet pehmeimmällä rengasseoksella vielä ensimmäisissä harjoituksissa.

Ferrarin Sebastian Vettel oli harjoitusten kolmanneksi nopein jääden kärjestä yli puolitoista sekuntia. Kimi Räikkönen oli harjoitusten neljäs jääden tallikaveristaan vajaan kymmenyksen. Räikkönen kuitenkin päästeli ensimmäisissä harjoituksissa parhaimman huippunopeuden. Parhaimmillaan Jäämies kaasutti 315,9 kilometrin tuntivauhtia.

Williamsin vaikeudet tuntuvat jatkuvat myös Unkarissa. Valtteri Bottas jäi kärjestä peräti 3,023 sekuntia ollen myös tallikaveriaan Felipe Massaa hitaampi.

Jos et näe alla olevia tuloksia, voit katsoa ne täältä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!