© Kuva: Getty Images

Ferrari-lupaus ylisti edesmennyttä F1-kuljettajaa: ”Kaipaan hänen apuansa”

Ferrarin nuorten kuljettajien kehitysohjelmaan kuuluva ja Haas-tallin kehityskuljettajana toimiva Charles Leclerc tunsi hyvin vuonna 2015 F1-onnettomuudessa saamiinsa vammoihin menehtyneen Jules Bianchin.

– Olen tuntetnut hänet hyvin nuoresta pitäen. Hän oli minun kummisetä, ja hän auttoi minua monessa asiassa kilpa-ajamisessa. Ymmärrettävästi nyt on vaikeaa ilman häntä, koska hän aina auttoi minua, ja kaipaan hänen apuansa, Leclerc sanoi motorsport.comin mukaan.

Leclerc pääsi ajamaan Haas-tallin autolla Iso-Britannian perjantain harjoituksissa. Ferrarin nuorten kuljettajien ohjelmassa oleva Leclerc uskoo, että Bianchi olisi saanut mahdollisuutensa Ferrarilla. Bianchi oli Ferrarin nuorten kuljettajien akatemian ensimmäinen kuljettaja.

– Jules oli yksi niistä talenteista, joka olisi varmasti yltänyt sinne (Ferrarille), jos ei olisi käynyt miten kävi, Leclerc kehui edesmennyttä ystäväänsä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!