© Kuva: Getty Images

F1-rookie hölmöili itsensä ulos pisteiltä: ”Nyt ottaa päähän”

Jolyon Palmer oli Renaultillaan matkalla uransa ensimmäisille MM-pisteille Unkarissa, mutta spinnasi kilpailun loppupuolella ja menetti pistesijan.

Palmer ajoi viimeisen varikkokäyntinsä jälkeen kisan kymmenentenä, mutta spinnaus nelosmutkassa söi pistesaumat.

– Ottaa päähän, koska ensimmäiset MM-pisteeni olivat jo ihan näpeissä. Auto oli oikein hyvä ja ajoin kymmenentenä. Tulin siihen mutkaan ihan samalla tavalla kuin joka kerta, itse asiassa varovaisemminkin, koska yritin säästää renkaita. En tiedä, miten menetin auton hallinnan, Palmer sanoo F1i.comille.

– Nyt pitää tutkia insinöörien kanssa, josko syy löytyisi. Joka tapauksessa tämä oli urani paras kilpailu siihen asti. Nyt harmittaa rajusti, mutta Saksassa lähdetään taistelemaan uudelleen pistesijoista, Palmer lupasi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!