© Kuva: Getty Images

F1-kuljettajalla yhä kipuja vanhasta vammastaan: ”Ei se ole normaali”

Australiassa hurjannäköisesti ulosajanut McLaren-kuljettaja Fernando Alonso myönsi, ettei hän ole vielä täysin toipunut vanhasta vammastaan.

Alonso törmäsi Haas-kuljettaja Esteban Gutierrezin kanssa, jonka jälkeen espanjalainen törmäsi seinään. Törmäyksen jälkeen auto pyörähti ilmassa voltteja päätyen lopulta rengasvalliin. Alonsolla murtui tilanteessa kylkiluita ja hänen keuhkonsa osittain lyyhistyivät.

Alonso joutui jättämään seuraavan osakilpailun Bahrainissa välistä loukkaantumisen vuoksi, mutta palasi jo sitä seuraavaan osakilpailuun Kiinaan. Silloin Alonso sanoi olevansa sataprosenttisessa kunnossa, mutta tilanne taisi olla toinen. Alonso myönsi, että hänellä on yhä kipuja kylkiluissaan.

– Kun ajan ja joudun käyttämään lihaksia kylkiluiden ympärillä, ja tunnen yhä, että ei se ole normaali, kuten toinen puoli, Alonso myönsi The Sun -lehdelle.

Voit katsoa Alonson hurjan kolarin tästä linkistä (Youtube).

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!